fredag 14 augusti 2009

Dag 4

Idag har jag bara instruerat stickning på svenska och engelska. Dock både räta maskor, aviga maskor, omslag, uppläggningar, i-snoddar och avmaskningar.
De stackare jag försökt lära ut till kom från Sverige, Peru och Italien... och kanske nåt mer land, jag frågar inte alltid.
När Kulturfestivalen började hade vi en ganska lång sjal som påbörjades till senaste syfestivalen. En fiffig grej som man kunde sticka på från bägge hållen. I onsdags blev den helt plötsligt avmaskad av någon glad person, och uppsydd på stan, var vet jag inte. Så igår påbörjade jag en ny. Jag hann precis komma så pass långt att den gick att sticka från två håll... då blev den avmaskad igen!! Så nu har jag börjat ytterligare en gång... fast undrar om det är någon idé egentligen eller om det är bättre att vänta till efter Kulturfestivalen?
Jag har nedräkning nu, bara en dag kvar... Det sliter något oerhört med den extrema ljudnivån från Brunkebergsscenen. Ljudet är högt för att nå ut utanför, men det studsar mellan betongväggarna in till oss...

Det mesta av det vi satt upp sitter fortfarande kvar, men några av "mössorna" på pollarna runt Brunkebergstorg är borta. Två dar fick dom sitta. Sedan försvinner säkert det mesta när det städas efter Kulturfestivalen, på måndag.

1 kommentar:

  1. Imponerad av allt jobb ni lagt ner på kulturfestivalen.Själv är jag nöjd,men ganska sliten efter att ha fått igång affären och haft öppet i en vecka.

    SvaraRadera