tisdag 20 juli 2010

Sommarstickning

Sommarstickning kan bedrivas på många sätt. I den extrema hetta vi har haft på sistone (när tänker det där efterlängtade regnet komma??) så är en stickpicknick i skuggan perfekt. Vi hade en i förra veckan, på Långholmen.
Jag stickar helst med bomull. Det har jag egentligen alltid gjort, såväl vinter som sommar, men just nu känns allt annat omöjligt. Jag håller på med en tröja jag hittade på bloggen 365 saker du kan sticka... Ska enligt mönstret stickas i shetlandsull. Men det får vara någon måtta på vad jag klarar av i en kortärmad tröja... Jag måste ju kunna ha den på mig! Nu är mitt mål att få den klar till stickstämman. Tror ni jag klarar det?

På stickstämman har jag dessutom lovat att sticka med stickbälte. Jag började i vintras, men då var "strumpstickorna" jag hade för tunna. Så jag repade upp. Nu har jag börjat om och är redo :-) Dessutom dök det upp en liten mysteriestickning på Ravelry, och jag hade ett garn som passade, så då var jag ju tvungen att sticka en liten sjal också.

2 kommentarer:

  1. Oj, va liten gumma kan gno! Och såklart blir den färdig till stämman! Väldigt snyggt alltihop - och imponerande med stickbältet.

    SvaraRadera
  2. Min sjal som du stickat är vacker! Tack!

    SvaraRadera