fredag 11 februari 2011

Teststickat igen...Nu har jag teststickat ett nytt mönster igen. Det kommer på Ravelry snart och heter "From This Day Forward". Snabbstickad liten topp i garn av sockgarnstjocklek. Jag har stickat med virkgarn av bomull. Virkar gör jag i stort sett aldrig, men jag har stickat massor med tröjor med sånt garn. Garnet finns ofta i stora nystan/härvor som dessutom är rätt billiga. Och jag trivs bäst i tröjor av bomull.
Det här var en kul stickning. Förmodligen kommer jag att sticka en topp till innan sommaren. Fast i annan färg. Och det är inte meningen att man ska sticka tvåfärgat, men jag hade mycket ljuslila garn... och jag ser så bedrövligt blek ut i bleka färger. Alltså behövdes det lite kraftigare färg runt kanterna.

4 kommentarer:

 1. vilken fin :)
  ska jag jobba på mässan på fredag?
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Ska du vara på mässan på lördag, för det ska jag. Nu har jag inget mobilnr kvar till dig, OM du har mitt så använder jag samma som förr. Hoppas vi ses!
  Kram LjusneLotta

  SvaraRadera
 3. Jag är på mässan på lördag. Någonstans runt Stickas workshopbord eller monter. Utom mellan typ 13 och 16, då har vi årsmöte.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar modellen, ren i linjerna mm fast jag tror att den skulle
  Göra sig bra långärmad.

  SvaraRadera