fredag 27 november 2009

Hinner inte...


Hinner inte sticka... Hinner inte blogga... Hinner inte städa... och hinner inte ens plugga tillräckligt. Igår tog jag av tiden som jag inte har för att få över min nya experimenttröja på långa stickor. Funderar dock lite på om jag ska repa upp och börja om. Utifall om att jag kan få någon kurir att köpa fler stickor som är lite tjockare. Ska nog egentligen vara stickor 4 till det här garnet och inte stickor 3. Nog borde det väl finnas långa strumpstickor i vilken garnaffär som helst i England...?

Stickningen går i alla fall bra med stickbältet. Jag får lite träningsvärk i vänster axel bara. Stickningen hamnar så pass långt ut från kroppen så vänster axel belastas. Jag är annars van vid att hålla armbågarna tätt intill kroppen när jag stickar och får därför aldrig ont i axlarna av stickning. Så jag fortsätter nog lite grann med de stickor jag har, som övning, på de korta stunder jag kan unna mig. Så får jag börja om vid jul eller när nu "kuriren" kommer hem till Sverige.

3 kommentarer:

 1. Städningen har jag lagt på hyllan... :-)
  Jag ska till London i mitten av december, ska jag köpa stickor åt dig? Vet du någon bra garnaffär i London?

  SvaraRadera
 2. Jag tror att jag har 4:or i affären,ska titta efter i morgon.

  SvaraRadera
 3. Ah. Jättebra i så fall Inger. Då kan jag ju få dom på styrelsemötet innan jul.
  Min dotters pojkvän pluggar i Manchester och han kommer hem över jullovet, så annars försöker jag få honom att besöka nån garnaffär innan han åker hem.

  SvaraRadera