tisdag 10 november 2009

Mysteriestickningar


Det har blivit flera mysteriestickningar på sistone. En med sockor, där den ena sockan är klar (och alltså mysteriet löst), och en sjal som jag har stickat första delen av. Det har kommit två mönsterdelar, och ska bli 6 eller 7 delar totalt. Garnet är helt underbart i kashmir-silke. Det är så mjukt så man nästan svimmar... Köpt från Chili-Gredelin.

Sockorna stickar jag i Opals silkegarn, av 75% ull och 25% silke. Jag är lite kär i silke alltså, det går inte att förneka... I just detta fall hade nog ett mer enfärgat garn varit bättre för att framhäva det vackra sockmönstret. Men nu fanns detta garn i mitt lager...

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Var hittar man denna mysteriesjal, den ser ju jättefin ut. Har aldrig varit här på din blogg, spännande med en ny, ska läsa mer om en stund
  Mikan

  SvaraRadera
 2. På denna yahoo-grupp: http://groups.yahoo.com/group/klabauter/
  Men snabba på lite. Bara tre ledtrådar i taget kommer att ligga där. Så om en och en halv vecka försvinner del 1. Men det går bra att spara ner dom innan dess.
  Jag minns inte riktigt hur jag hittade gruppen... men det är inte så länge sedan. Finns även på Ravelry: http://www.ravelry.com/groups/klabauter-kals men där ligger inte ledtrådarna.
  Välkommen till min blogg :-)

  SvaraRadera
 3. Så har jag försökt anmäla mej, hoppas det gick bra.
  Du verkar också vara rätt ny på bloggandet, men ingenjör mot totalt okunnig bloganvädare, du ligger iallafall i totalt överläge-:)
  Men det gör inte mej nåt, man kan i så fall hjälpas åt.
  Jag blir alltid lika lycklig då jag råkar hitta en bild att lägga in, snart är hela USB-minnet fullt för att jag inte vågar ta bort bilderna från kameran då ja lägger in ett par på bloggen, eller är det ju kameran som är full.
  Jag älskar också blommor o växtlighet.
  Jag är "ingenjör i musik" kan man säga
  Tack för länken
  Mikan

  SvaraRadera
 4. Snuvar hostar o harklar, varm o go! Nöff?
  Om det är vanlig bondförkylning, så är jag nog fit for fight på lördag, men anas det knorr på svansen, så stannar jag hemma.

  SvaraRadera